Spullen, spullen spullen

Als u om u heen kijkt, ziet u dat uw huis te vol is. Het maakt u onrustig en het belemmert u, bijvoorbeeld om bezoek te ontvangen. Of misschien gaat u binnenkort kleiner wonen en weet u dat u lang niet alles kunt meenemen. U krijgt het niet voor elkaar om op te ruimen door emotionele of fysieke belemmeringen of omdat u geen idee hebt waar u moet beginnen.

Samen met eerbied opruimen

U hoeft het opruimen niet alleen te doen. Als professional organizer help ik u stap voor stap, zodat het opruimen behapbaar wordt. Ik ondersteun u bij het maken van keuzes en ik bied praktische hulp. Samen ruimen we met eerbied op. Dan komt er overzicht over wat u hebt en waar u het kunt vinden. Herinneringen krijgen een plek, er ontstaat rust in uw hoofd en huis en u kunt met minder spullen verhuizen.

Over Lineke

Al jarenlang werk ik met veel plezier met ouderen. Zij hebben een speciale plek in mijn hart gekregen. Ik vind het mooi dat ouderen een heel leven vol persoonlijkheid, verhalen en ervaringen achter zich hebben en in zich bergen. Ook in de spullen in huis is dit leven terug te zien. Ik vind het daarom belangrijk om met geduld, rust, respect en wederkerigheid aan het werk te zijn. Zo blijven de meest waardevolle spullen bewaard en wordt het (nieuwe) huis weer een thuis.

Aanbevelingen van mijn klanten

Wat hikte ik tegen opruimen aan. Gelukkig heb ik de hulp van Lineke ingeschakeld! Na een fijn gesprek gingen we samen aan de slag. Door haar vragen bracht zij structuur aan en kon ik keuzes maken. Ik ben zo blij met het resultaat! Lineke bood mij naast vriendelijkheid en geduld, de juiste tools om weer blij te kunnen genieten van opgeruimde kasten!

Een dankbare Marja

Samen met Lineke kon ik veel aanpakken. Nu ik niet meer hoef te zoeken naar spullen scheelt me dat tijd en energie. Stress, angst en onzekerheid zijn een kleinere rol gaan spelen in mijn leven. Een gezellig huis waarin ik me prettig kan voelen en met vaste plekken voor de spullen, dat wenste ik en heb ik gekregen dankzij de ondersteuning van Lineke!”

Peter


Neem contact met mij op

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Vul het formulier hieronder even in, dan neem ik contact met u op voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak!